Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Με χαρά προσκαλούμε γονείς, κηδεμόνες, καθηγητές και μαθητές του ΓΕ.Λ. Νάξου 
στην κοπή πίτας του Συλλόγου μας,
τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, εορτή των Τριών Ιεραρχών, ώρα 10:00
στο αμφιθέατρο του σχολείου μας.
Θα μας τιμήσει ιδιαίτερα η παρουσία σας.

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΓΕ.Λ. Νάξου


Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕ.Λ Νάξου 
προσκαλεί γονείς, κηδεμόνες, μαθητές και καθηγητές 
τη Δευτέρα 30/1, ημέρα εορτής των Τριών Ιεραρχών, 
ώρα 10.00 με 11.00 το πρωί, 
μετά τον καθιερωμένο εκκλησιασμό των μαθητών, 
στο αμφιθέατρο του σχολείου μας για την κοπή της βασιλόπιτας

Θα ακολουθήσει μπουφέ στο χώρο του σχολείου. 

Για τις πίτες συνεργαζόμαστε με το ΔΙΕΚ
συγκεκριμένα με το τμήμα ειδικότητας 
Τεχνικού Μαγειρικής τέχνης - Αρχιμάγειρα (chef). 

Ευχαριστούμε το ΔΙΕΚ για τη συνεργασία, 
τη διευθύντρια κα Σοφία Μανολά 
και τους καθηγητές του τμήματος.

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Κλειστά τα σχολεία της Νάξου για αύριο 09/01

Αναδημοσίευση από το naxos press.


Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Τα σχολεία όλων των βαθμίδων και βέβαια οι παιδικοί σταθμοί θα είναι κλειστοί αύριο στα όρια του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Αυτή είναι η απόφαση που πήρε ο Δήμαρχος κος Μαργαρίτης μετά από εισήγηση και συζήτηση που είχε με τα μέλη των σχολικών επιτροπών και έχοντας μπροστά τους ένα κατάλευκο σκηνικό. Κι αυτό γιατί από το απόγευμα και μετά σε όλη σχεδόν τη Νάξο χιονίζει. Με τη θερμοκρασία να είναι στους – 2 βαθμούς σε Απείρανθο και Κόρωνο – Κωμιακή και στον Απόλλωνα να έχει πιάσει χιόνι ακόμη και η παραλία, ενώ οι δρόμοι είναι κλειστοί από την Τραγαία και προς την ορεινή Νάξο. Οπότε;
Το βασικό πρόβλημα βέβαια για αύριο το πρωί είναι ο παγετός… Ο Δήμος μέσω της Πολιτικής Προστασίας έχει προνοήσει και μοίρασε (με τη βοήθεια των προέδρων) εκ νέου αλάτι στους κατοίκους των χωριών ενώ και τα μηχανήματα Δήμου και Επαρχείου είναι σε εγρήγορση.
Όμως οι μετακινήσεις κυρίως των μικρών παιδιών είναι πρόβλημα. Και με δεδομένο ότι και οι σχολικές αίθουσες είναι κλειστές εδώ και 15 ημέρες, η ατμόσφαιρα στο σχολείο δεν θα είναι και η καλύτερη.
Έχοντας μάλιστα ανακοινωθεί ότι τα σχολεία σε Σίφνο, Άνδρο και Τήνο θα είναι κλειστά, η απόφαση ήταν πιο… εύκολη.
Και έτσι αύριο τα παιδιά θα μπορούν σε όλη τη Νάξο να παίξουν χιονοπόλεμο χωρίς το φόβο της κοπάνας αλλά με προσοχή γιατί είπαμε; Ο παγετός παραμονεύει… 
http://www.naxospress.gr/arthro/koinonia/kleista-ta-sholeia-naxoy-gia-ayrio-0901

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ




Χθες, 2/1/2017, στην αίθουσα "Ιάκωβος Καμπανέλλης" του Δημαρχείου και ώρα 17.00, η Ι.Μητρόπολη Παροναξίας με την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου κ.Καλλίνικου, επιβράβευσε τους επιτυχόντες του νησιού μας σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας μας έτους 2016.

Η εκδήλωση περιελάμβανε ευλογία και κοπή πίτας από το Μητροπολίτη, επιβράβευση της μαθήτριας Γεωργίας Γρυλλάκη ως πρώτη στη βαθμολογία στο Νότιο Αιγαίο, επιβράβευση όλων των επιτυχόντων ΓΕ.Λ,Λυκείου Τραγαίας και ΕΠΑΛ, προβολή μικρού μήκους ταινίας χριστιανικού περιεχομένου σχετική με την αξία της προσευχής, χαιρετισμούς των επισήμων. Ακολούθησε δείπνο "μπουφέ" στο χώρο του Δημαρχείου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών  Κυκλάδων, κ.Μαργαρίτης, ο διευθυντής του σχολείου μας, κ.Σκουλάτος, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας , εκπρόσωποι  του Λυκείου Τραγαίας και ΕΠΑΛ, καθώς και πλήθος γονέων, κηδεμόνων και μαθητών.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την Ι.Μητρόπολη Παροναξίας και ιδιαίτερα το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας αρχικά για την καθιέρωση αυτής  της ετήσιας  εκδήλωσης προς τιμή των επιτυχόντων μας και κατά δεύτερον για την αδιάκοπη και ακούραστη στήριξη και συμπόρευση της εκκλησίας μας στη δύσκολη διαδρομή των νέων μας προς την πνευματική και σωματική τους ενηλικίωση.


Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!



Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του ΓΕ.Λ. Νάξου
σας εύχεται καλή και δημιουργική χρονιά, 
προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Πολλές όμορφες στιγμές και επιτυχίες!