Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Εορτασμός Επετείου Πολυτεχνείου στο ΓΕΛ Νάξου



Ο εορτασμός της επετείου του Πολυτεχνείου έγινε σήμερα Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015 στο αμφιθέατρο του Σχολείου με την παρουσία του κ.Διευθυντή, καθηγητών, μαθητών, μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, καθώς και του εφημέριου της Καθολικής Εκκλησίας, πάτερ Γεωργίου. 

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την καθηγήτρια του σχολείου κ Μαραβελάκη σε συνεργασία με τους κ. Κόντε και κ. Μανδηλαρά, εκδήλωση που ανταποκρίθηκε στη σπουδαιότητα και στη σημασία των γεγονότων αγγίζοντας τις ψυχές όλων μας. Συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές που συμμετείχαν στον εορτασμό αυτό και μας ταξίδεψαν με τη μουσική και τα τραγούδια τους αλλά και στο μαθητικό κοινό που με ενθουσιασμό και συγκίνηση παρακολούθησε την εκδήλωση. Ο εορτασμός έκλεισε με ενός λεπτού σιγή στα θύματα της ημέρας εκείνης, αλλά και στα θύματα του πολέμου της Συρίας και της τρομοκρατικής επίθεσης στη Γαλλία.

Με επιτυχία για άλλη μια χρονιά εορτάστηκε η επέτειος του Πολυτεχνείου, μια ημέρα που θυμίζει πως για τη λευτεριά χρειάζονται αγώνες, πως τα ελληνικά νιάτα ξέρουν ν' αντιστέκονται στη βία, πως το Πολυτεχνείο έδωσε κραυγή και αίμα για τη σάρωση της δικτατορίας. Ας σταθούμε λοιπόν κι εμείς μπροστά στην πόρτα του Πολυτεχνείου και ας προσευχηθούμε για όλους αυτούς που θυσιάστηκαν αψηφώντας το θάνατο. Δίδαγμα όλων μας το μεγάλο χρέος μας να διαφυλάξουμε το αγαθό της δημοκρατίας και της ελευθερίας