Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ


Ευχόμαστε στους μαθητές, καλή σχολική χρονιά και με υπομονή, επιμονή και μεθοδική καθημερινή προσπάθεια να κάνουν κτήμα τους τη γνώση. Η χρονιά να κυλήσει ήρεμα, δημιουργικά, χωρίς προβλήματα, αλλά με χαμόγελα, μάθηση και φιλίες ζωής.

Τις πιο θερμές ευχές μας στους μαθητές της Γ' Λυκείου, που έχουν ξεκινήσει ήδη την προσπάθειά τους για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ευχόμαστε τα οράματα και οι στόχοι τους να γίνουν πραγματικότητα για να μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας.



Στους καθηγητές μας, ευχόμαστε να έχουν δύναμη και υπομονή, ν'ανταποκριθούν στο ρόλο τους και με ζήλο να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις, τις αξίες και τα ιδανικά στα παιδιά μας.

Οι γονείς, ας γίνουμε συνοδοιπόροι των οραμάτων των παιδιών μας και ας υποστηρίξουμε με κάθε τρόπο τις προσπάθειές τους.

Επιθυμούμε καλή συνεργασία με όλη τη σχολική κοινότητα μέσα από αλληλοσεβασμό, κατανόηση και διάλογο για να επιτευχθούν οι κοινοί μας στόχοι, που πάντα έχουν να κάνουν με την αγάπη προς τους μαθητές, τη μόρφωσή τους και την ολοκλήρωσή τους ως προσωπικότητες που θα θέσουν τα θεμέλια ενός καλύτερου αύριο.

Ο πρόεδρος και τα μέλη