Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Ομάδες Παραδοσιακών χορών & Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις



Κάθε Σάββατο το αμφιθέατρο του ΓΕ.Λ Νάξου γίνεται χώρος που αγκαλιάζει παιδιά κάθε ηλικίας, νήπια, δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου... Ο Ν. Φλεριανός και η ομάδα του διδάσκουν εθελοντικά παραδοσιακούς χορούς στα παιδιά προσπαθώντας όλοι μαζί να συμβάλλουμε στη διατήρηση της ναξιώτικης και κατ' επέκταση της ελληνικής παράδοσης και κληρονομιάς. Μέχρι στιγμής έχουμε τη χαρά της δημιουργίας τεσσάρων τμημάτων χορού (με βάση την ηλικία ) και αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους γονείς και κηδεμόνες που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους.


Στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του ΝΟΠΠΠΑΠΠΑ το χορευτικό τμήμα του ΓΕ.Λ Νάξου θα χορέψει την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο Άλσος της Έλλης μεταξύ 13.00 και 14.30.Το χορευτικό θα συνοδεύει ζωντανή μουσική με τις μαθήτριες Β.Κατερίνη (βιολί, τραγούδι) και Ε.Βερυκόκκου (βιολί, τραγούδι). Φιλική συμμετοχή: Γ.Φυρογένης (λαούτο). Σας προσκαλούμε να μοιραστείτε μαζί μας αυτή τη γιορτή χαράς και να απολαύσουμε όλοι μαζί τα παιδιά μας σε παραδοσιακούς χορούς.


Τέλος, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του ΝΟΠΠΠΑΠΠΑ σε συνεργασία με τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο, ομάδα μαθητών του Λυκείου μας θα τραγουδήσει στις 23 Δεκεμβρίου, ώρα 9 μ.μ. στην οδό Παπαβασιλείου.