Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ




Χθες, 2/1/2017, στην αίθουσα "Ιάκωβος Καμπανέλλης" του Δημαρχείου και ώρα 17.00, η Ι.Μητρόπολη Παροναξίας με την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου κ.Καλλίνικου, επιβράβευσε τους επιτυχόντες του νησιού μας σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας μας έτους 2016.

Η εκδήλωση περιελάμβανε ευλογία και κοπή πίτας από το Μητροπολίτη, επιβράβευση της μαθήτριας Γεωργίας Γρυλλάκη ως πρώτη στη βαθμολογία στο Νότιο Αιγαίο, επιβράβευση όλων των επιτυχόντων ΓΕ.Λ,Λυκείου Τραγαίας και ΕΠΑΛ, προβολή μικρού μήκους ταινίας χριστιανικού περιεχομένου σχετική με την αξία της προσευχής, χαιρετισμούς των επισήμων. Ακολούθησε δείπνο "μπουφέ" στο χώρο του Δημαρχείου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών  Κυκλάδων, κ.Μαργαρίτης, ο διευθυντής του σχολείου μας, κ.Σκουλάτος, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας , εκπρόσωποι  του Λυκείου Τραγαίας και ΕΠΑΛ, καθώς και πλήθος γονέων, κηδεμόνων και μαθητών.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την Ι.Μητρόπολη Παροναξίας και ιδιαίτερα το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας αρχικά για την καθιέρωση αυτής  της ετήσιας  εκδήλωσης προς τιμή των επιτυχόντων μας και κατά δεύτερον για την αδιάκοπη και ακούραστη στήριξη και συμπόρευση της εκκλησίας μας στη δύσκολη διαδρομή των νέων μας προς την πνευματική και σωματική τους ενηλικίωση.