Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Ευχαριστήριο μήνυμα συλλόγου για την αποκριάτικη εκδήλωση

 

Η επιτυχία της αποκριάτικης εκδήλωσης του Συλλόγου μας στις 18 Φεβρουαρίου 2017 στο κέντρο διασκέδασης "Αντώνης" στις Τρίποδες ήταν μεγάλη και ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχατε, βοηθήσατε, στηρίξατε και παραβρεθήκατε στην εκδήλωση αυτή. Μέσα από τη συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις μας στηρίζετε τις προσπάθειές μας, που στόχο έχουν τη συμπαράσταση στους μαθητές για ανάπτυξη πολιτιστικής δραστηριότητας μέσα και έξω από το σχολείο, τη διατήρηση και διάδοση της λαϊκής πολιτιστικής κληρονομιάς και τη συγκέντρωση χρημάτων και διάθεσή τους για τις ανάγκες του σχολείου και των μαθητών.

Αναλυτικά ευχαριστούμε: τους ιδιοκτήτες του κέντρου, που μας φιλοξένησε, τους μουσικούς και μαθητές του σχολείου μας, Μανόλη Βορδάκη (κιθάρα), Νίκο Γιανούλη (λαούτο, τραγούδι), Μαρία Δημητροκάλλη (τραγούδι), Εύα Δογάνη (τραγούδι), Κική Καραμανή (πλήκτρα), Βασιλική Κατερίνη (βιολί,τραγούδι), Παντελή Καρανίκα (κιθάρα, τραγούδι), Κατερίνα Κλουβάτου (ηλ.κιθάρα, τραγούδι), Μαρία Κοντοπίδη (τραγούδι), Σοφία Κούρτη (τραγούδι), Κική Κουτάτζη (τραγούδι), Μιχάλης Κουτελιέρη (πλήκτρα, τραγούδι), Λεωνίδας Τσακωνιάτη (βιολί), που μας χάρισαν υπέροχες στιγμές,

Επίσης ευχαριστούμε τις χορευτικές ομάδες του συλλόγου μας, που ετοίμασαν γι αυτή τη βραδιά, υπό την επίβλεψη του κ. Νικόδημου Φλεριανού, παραδοσιακούς αποκριάτικους χορούς με συνοδεία τσαμπούνας, τους κορδελλάτους και συγκεκριμένα ομάδα αγοριών του χορευτικού του συλλόγου μας (που φοιτούν στο ΕΠΑΛ), οι οποίοι χόρεψαν αναβιώνοντας το έθιμο των κορδελλάτων. Σε αυτό το σημείο,ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Φλεριανό, ο οποίος μαθαίνει παραδοσιακούς χορούς αφιλοκερδώς σε παιδιά όλων των ηλικιών στο αμφιθέατρο του σχολείου και στο Σύλλογο διδασκόντων που μας έχει παραχωρήσει το αμφιθέατρο για δραστηριότητες του συλλόγου μας.

Να προσθέσουμε στις ευχαριστίες την absolute και το Γιώργο Μιχαήλ για το έντυπο διαφημιστικό υλικό, το ΝΟΠΠΠΑΠΑ Δήμου Νάξου και Μ.Κυκλάδων για τη διάθεση στολών για τους κορδελλάτους και ειδικά την κυρία Ελένη Κεραμιδά, υπεύθυνη στολών και τέλος τους μουσικούς, που μας χάρισαν ένα κεφάτο νησιώτικο πρόγραμμα.

Για την παρουσία τους ευχαριστούμε γονείς, κηδεμόνες, μέλη του συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου μας και άλλους διδάσκοντες, φίλους και εθελοντές του συλλόγου και το διευθυντή του σχολείου κ.Δημήτρη Σκουλάτο, το Σύμβουλο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ.Κλουβάτο, την κυρία Δ. Κουτελιέρη για την παρουσία, το φωτογραφικό υλικό και τη διαφήμιση, τον κ.Καρανίκα, δημοσιογράφο για τη στήριξη.

Ζητούμε συγνώμη σε όσους δεν ήταν κοντά μας λόγω πληρότητας της αίθουσας. Σας ευχόμαστε να είστε πάντα καλά, να περάσετε όμορφα το τελευταίο τριήμερο της αποκριάς και ζητούμε τη συμμετοχή σας και τις συμβουλές σας, ώστε να γινόμαστε καλύτεροι.


Το Δ.Σ