Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Πικρή ήττα στο νήμα

Αν και έφτασαν πολύ κοντά στον πολυπόθητο στόχο τους, κερδίζοντας ακόμα και το πρώτο σετ, απέναντι στο Πειραματικό Λύκειο Αθηνών, εντέλει δεν κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση τα κορίτσια του ΓΕΛ Νάξου, γνωρίζοντας την ήττα στο τάι μπρέικ με 2-1 σετ. 
Ότι και να πει κανείς για τη προσπάθεια που κατέβαλαν οι Ναξιώτισες αθλήτριες είναι λίγο. Έφτασαν τόσο κοντά στο FINAL4 της Κύπρου.. Αήττητες (χωρίς να χάσουν σετ) έφτασαν μια ανάσα από τη μεγαλαιώδη πρόκρισή τους.Υπερέβαλαν εαυτό, καταθέτοντας το 100% των δυνατοτήτων τους.
Ο αγώνας με το Πειραματικό Λύκειο Αθηνών, ήταν εξ’ αρχής ο δυσκολότερος. Το ποιόν του.....
αντιπάλου ήταν τέτοιο που «εμπόδιζε» τα όποια όνειρα δημιουργήθηκαν από τη ξέφρενη πορεία του ΓΕΛ Νάξου μέχρι σήμερα.
Θα μπορούσαν..
Θα μπορούσε να είναι διαφορετικά πάντως. Αυτό έδειχνε η εικόνα της αναμέτρησης, που ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα. Τα πάντα έμοιαζαν ιδανικά, μετά και τη κατάκτηση του πρώτου σετ με 25-23. Εκεί που ακόμα και ο πιο δύσπιστος, έβλεπε τα κορίτσια του Μανόλη Κατσιούλη, να απέχουν μόλις ένα σετ από το.. θαύμα.
Η συνέχεια ήταν το ίδιο συναρπαστική. Πόντο-πόντο μέχρι το τέλος του 2ου μισού και ακριβώς το ίδιο σκορ, 25-23. Αλλά αυτή τη φορά για τον αντίπαλο..
Όλα για όλα στο τάι μπρέικ
Στη.. ρώσικη ρουλέτα του τάι μπρέικ, πολλά παίζουν ρόλο. Η κούραση, η ψυχολογία, το πάθος για τη νίκη. ΓΕΛ Νάξου και Πειραματικό Λύκειο Αθηνών, στον βωμό της δίψας για πρόκριση.
Τελικό 15-12 για το σχολείο της Αθήνας και.. κάπως έτσι γράφτηκε ο φετινός επίλογος σε αυτή τη διαδρομή.
Άξιες
Στον αθλητισμό πέρα από τις προκρίσεις, τις διακρίσεις και τα μετάλλια, υπάρχει και η συμμετοχή. Πόσο δε όταν αυτή γίνεται με απόλυτη επιτυχία, σαν αυτή του ΓΕΛ Νάξου.
Άξιες συγχαρητηρίων, πλέον κοιτάζουν την επόμενη ημέρα, παρέα με τον πρωτεργάτη τους τον Μανόλη Κατσιούλη, τον άνθρωπο «πολυεργαλείο», όπως δικαίως τον χαρακτηρίζουν πολλοί..

 Πηγή: http://arthografos.gr/pikri-itta-sto-nima/