Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Ένα βήμα πριν το Final4 της Κύπρου τα κορίτσια του ΓΕΛ Νάξου

Έχοντας ως βασικό όπλο τη μεθοδικότητα και τη τεράστια δίψα για διάκριση, τα «διαμάντια» του Μανόλη Κατσιούλη «κατάπιαν» και τη Σάμο με 2-0 σετ, στον αγώνα που ολοκληρώθηκε το πρωί και πλέον ετοιμάζονται για τον αυριανό αγώνα «φωτιά» (12:00) με το Πειραματικό Λύκειο Αθηνών, όπου και θα κριθούν όλα!
Τι κι αν το ΓΕΛ Σάμου ήταν από τους ισχυρότερους αντιπάλους; Τι κι αν αποτελούσε ένα εκ των φαβορί για τη κατάκτηση της πρωτιάς; Μάλλον δεν είχαν ρωτήσει τον.. ξενοδόχο.
Οι Ναξιώτισες αρνούνται να χάσουν και.....
όσο συμβαίνει αυτό, τόσο προκαλούν τα όνειρα του Κυκλαδίτικου κοινού και δη των γονιών, που αυτές τις ημέρες έχουν.. ξεσπιτωθεί για τα καλά, ώστε να μπορέσουν να βρίσκονται στο Ρέντη για το Τουρνουά.
Το ταμπλό στο τέλος της αναμέτρησης έγραφε 2-0 σετ (25-13, 27-25). Παράσταση με ένα μόνο πρωταγωνιστή, που παρότι έθεσε γερά τις βάσεις στο πρώτο σετ, κατακτώντας το αρκετά εύκολα, δυσκολεύτηκε στο άλλο μισό, παίρνοντας ωστόσο τη πολυπόθητη νίκη. Αυτή δηλαδή που θα της δώσει το δικαίωμα αύριο, απέναντι στο «φαβορί», το Πειραματικό Λύκειο Αθηνών (12:00), να ελπίζει στη πρόκριση.
Το FINAL4 της Κύπρου απέχει μόλις μια ανάσα. Το Arthografos.gr, έχει το ρεπορτάζ, ακολουθώντας πιστά τη προσπάθεια των κοριτσιών, μεταφέροντας στους αναγνώστες του όλο το ρεπορτάζ αλλά και τις εξελίξεις από τα όσα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες στο Ρέντη.

 Πηγή: http://arthografos.gr/kai-sti-kypro-tha-einai-oraia/