Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Αναδημοσιεύουμε το άρθρο του Naxos Times για την αποκριάτικη εκδήλωση του συλλόγου μας.
"Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς η εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Νάξου. 
Πρόκειται για ένα Αποκριάτικο γλέντι που χαρακτηρίστηκε από τη ζωντάνια και το κέφι αλλά κυρίως από την αρμονική συνύπαρξη μαθητών, καθηγητών και γονέων, που όλοι μαζί έγιναν μια παρέα και διασκέδασαν με τον καλύτερο τρόπο! 
Μεταξύ άλλων ήταν εκεί, ο Διευθυντής και οι καθηγητές, το δεκαπενταμελές μαθητικό συμβούλιο και πολλοί μαθητές του σχολείου και φυσικά οι γονείς.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων του ΓΕΛ, αποφάσισε ανάμεσα στις πολλές πρωτοβουλίες και δραστηριότητες του, να οργανώσει αποκριάτικο γλέντι, κάτι που έχει να γίνει 17 ολόκληρα χρόνια και δικαιώθηκε...
 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Γοργόνα στην Αγία Άννα, που παρά τη δυνατή βροχή "πλημμύρισε" από κόσμο...
Γονείς, καθηγητές και μαθητές, όλοι μαζί μια παρέα, διασκέδασαν μέχρι τα ξημερώματα με ένα πλούσιο πρόγραμμα που τα είχε όλα!
Ορχήστρα αποτελούμενη από μαθητές του Λυκείου, έπαιξε και τραγούδησε έντεχνα και λαϊκά τραγούδια σκορπώντας το κέφι σε όλους!
Εκτός από το χορευτικό τμήμα του σχολείου-που δημιουργήθηκε φέτος- που χόρεψε παραδοσιακούς χορούς Νάξου, εκεί ήταν και Κορδελάτοι από τις Μέλανες, όπου όλοι μαζί σκόρπισαν κέφι και ζωντάνια σε όλους τους παρευρισκόμενους, που λίγο αργότερα ξεχύθηκαν στην πίστα και διασκέδασαν με ζωντανή νησιώτικη μουσική και τραγούδια, τσαμπούνες και τουμπάκια!
Δεν έλειψαν τα τσιφτεντέλια... αλλά ούτε οι ζεϊμπεκιές από τους μαθητές του σχολείου... 
Από την εκδήλωση δεν έλειψαν τα πλούσια δώρα που δόθηκαν μετά από κλήρωση. 
Τόσο ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Τζιώτης και κ. Βαθρακοκοίλη όσο και ο Διευθυντής του σχολείου Δημήτρης Σκουλάτος και οι μαθητές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την επιτυχία της εκδήλωσης και τον αναπάντεχα πάρα πολύ κόσμο, που συμμετείχε σε αυτή."

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. 

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τη σχολική ορχήστρα με τους: Κ.Κουτάτζη, Μ.Κουτελιέρη, Μ.Βορδάκη, Γ.Βασιλάκη. 

Τη χορευτική ομάδα τους σχολείου μας και το μέλος του Δ.Σ. Ν.Φλεριανό για την πολύτιμη συνεργασία του. Τη χορευτική ομάδα του Κορωνοχωρίου Μύλων Νάξου "Παναγία η Φλεριώτισσα" για τις στολές που μας διέθεσαν και για την παρουσία τους.

Τη Νεκταρία Βασιλάκη που τραγούδησε για το χορευτικό, τον τσαμπουνιέρη κ.Λιαρμακόπουλο και την κόρη του Άννα (τουμπάκι). Το Γ.Βερνίκο (Πειραιώτη), την Π.Βερυκκόκου, Κ.Φυρογένη για την υπέροχη συνεργασία τους. Την Κ.Αυγερινού που τραγούδησε για μας, τη νεαρή Βασιλική Κατερίνη και τον μικρό Μ.Βασιλάκη. 

Ευχαριστούμε επίσης το διευθυντή του σχολείου, κ.Δ.Σκουλάτο, τον πρώην διευθυντή κ.Κορρέ, το σύλλογο των καθηγητών. Τον πρώην δήμαρχο κ.Μαράκη, τους μαθητές, γονείς και φίλους του Συλλόγου που παραβρέθηκαν και μας έδωσαν μεγάλη χαρά. 

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την κ.Πόπη Αλιμπέρτη για τη βιντεοσκόπηση της βραδιάς.